Styrelsen

Styrelsen

Daniel Grunditz

OrdförandeCivilingenjör i maskinteknik / förbränningsmotorteknik från Chalmers Tekniska Högskola, Göteborg, samt Imperial College, London, 1996

Executive MBA från Handelshögskolan, Göteborg, 2009

 

Född 1970, bosatt i Öjersjö utanför Göteborg

Specialist, projektledare / projektchef samt linjechef inom motor- och drivlineutveckling på Volvo Technology 1996-2008.

Produktutvecklings- och processutvecklingsdirektör på Federal Mogul / Daros 2009-2012

Nu Chief Technology Officer inom KrisMa med ansvar för produktutveckling, service / eftermarknad och strategiska projekt

 

Intressen: Ny teknik, musik, natur, träning och familj / vänner
Kurt V Olsson

Sekreterare, kontaktperson

kurtvolsson@gmail.com


Civiling. maskin KTH årskurs M-62


Emigrerade med min fru 1967 till USA för att jobba i rymdindustrin (som då hade mycket bråttom att uppfylla målet ”man on the moon” före 1970). Anställd på Boeing och därefter 2 år i gruvmaskin-industrin i Seattle. Återvände till Sverige hösten -71 och började på Saab-Scania i Södertälje. Saab och senare Scania motorkonstr.chef i olika befattningar under sammanlagt 33år. Lämnade Scania 2004.


Från 2004 verksam som tekn.konsult i ett eget företag. De flesta uppdrag i länder utanför EU och då främst i Mellanöstern och i Kina.


Följer energi- och miljödebatten nära och ägnar tid åt att delta i seminarier. Fullt upp med  husfixarjobb åt oss själva och barnen. Härtill en jordbruksfastighet i Roslagen.

Tomas Ryckenberg

Kassör

know-hub@hotmail.se